Vallirana

El Ministeri de Foment es compromet a accelerar l’acabament de les obres de la Variant de Vallirana i iniciar el projecte de les casetes

  • Actualitzat:
  • Creat:

L'alcaldessa de Vallirana es reuneix amb el Ministre de Foment, José Luis Ábalos per reclamar l’acceleració de les obres de la Variant.

El Ministre de Foment i Secretari d’Organització del PSOE, José Luis Àbalos ha visitat el municipi de Vallirana aquest cap de setmana i ha mantingut una reunió amb l’alcaldessa i els membres del consitori que van poder participar, on s’ha parlat de la situació actual de les obres de la variant.

A la reunió, l’alcaldessa ha denunciat “les constants aturades al projecte i la manca d’interès per part del govern anterior per solucionar un problema que afecta greument als i a les ciutadanes de Vallirana, cada dia passen 23 mil vehicles pel mig del municipi, és molt perillós”. Martínez ha recordat que “són casi 30 anys de reclamacions i la darrera mostra de manca de interès en solucionar aquest tema va ser les votacions en contra de PP i C’s contra les esmenes socialistes que demanaven accelerar i acabar les obres”.

Per la seva part, Ábalos s’ha compromès a accelerar l’acabament de les obres i a tractar el tema de manera urgent al Ministeri de Foment, per tal de tancar aquest tema i iniciar el projecte de la Variant de les Casetes.

Per últim, l’alcaldessa ha valorat positivament que “amb un govern socialista a Vallirana i per fi, un govern socialista a l’Estat, es tornarà a posar al capdavant el nostre objectiu que és millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes”.

La reunió es va poder concretar amb urgència, gràcies a un canvi d'agenda del ministre que es voler interessar en aquesta problemàtica  del municipi.

Durant la visita també va poder escoltar de primera mà les valoracions de la comissió de Variant sobre una obra tant llargament reivindicada.  A més, Àbalos i Martínez es van reunir també amb el Secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa que va participar a la trobada i posterior visita a les obres.