Vallirana

La nostra major força és que no ens donarem per vençuts

  • Actualitzat:
  • Creat:

Article del Primer Secretari del PSC Vallirana, Oscar Suñe.

No podria començar aquestes línies sense agrair a tots i totes les professionals que estan a primera línia per combatre aquesta pandèmia així com aquells per proveir-nos de tots aquells productes de primera necessitat. Agrair també a tota la ciutadania de Vallirana per ajudar-nos a combatre aquest virus amb la seva actitud responsable en aquest moment tan difícil.

També un record els nostres i les nostres militants que amb la seva actitud proactiva i responsable que també ajuden a poder-nos centrar en aquest virus, agrair el seu suport i la col·laboració a l'hora que de poder donar servei als i les més vulnerables.

Vull també reconèixer en aquest escrit la feina constant dels nostres companys en el Govern que sense descans estan en tot moment buscar aquelles mesures que facilitin afrontar socialment i econòmicament aquests moments complicats. M'agradaria exposar en aquestes línies tot allò que en els nostres companys estan fent pels nostres ciutadans per pal·liar aquests moments.

En la part social hi ha un control telefònic diari per atendre necessitats, manteniment dels serveis de SAD i teleassistència, reforç d'atenció psicològica, reforçant el rebost solidari de creu roja, repartiment de materials de protecció tant a residències com el petit comerç de primera necessitat del nostre poble, suport de recerca de personal per les residències del poble, el repartiment de les beques menjadors com activació de la borsa de professionals de voluntaris. Aquí vull fer un parèntesi per agrair a empreses, entitats i ciutadans a títol personal, per la seva participació, per proporcionar donacions o fabricació de materials de protecció, com l'aportació dels seus coneixements per ajudar a suportar aquests moments. També pels més petits el Servei Municipal d'Atenció Pedagògica i Logopèdica de Vallirana (SAPIL), proposa tot un conjunt de jocs amb les seves recomanacions per a famílies amb infants de 0-3 anys.

Això seria per la part social, però per la part econòmica també els nostres companys de govern han pres les següents mesures, modificació del calendari fiscal, reducció de la taxa residus comercials i la taxa del mercadet setmanal, suspensió dels preus públics, flexibilització de pagament de lloguers de pàrquings públics i avançament del pagament de factures a autònoms i pimes.

Tot això des de la transparència amb una comunicació fluida tant en recomanacions com amb tot allò per donar a conèixer tant les mesures preses També amb reunions amb els partits que formen part del consistori, per donar una comunicació fluida i de primera mà tota la informació de mesures i les conseqüències provocades el nostre municipi de la Covid-19.

La nostra major força és que no ens donarem per vençuts. La manera més segura de tenir èxit és continuar intentant-lo. Entre tots i totes ho aconseguirem.