Vallirana

“La situació dramàtica en que es troba la sanitat és herència dels governs que no han gestionat el país, com els del President Mas i Puigdemont”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els i les socialistes del Baix Llobregat han valorat els resultats electorals i la situació en que han deixat al País i a la comarca a la primera executiva de l’any.

Aquest hivern ens trobem amb un dels pitjors col·lapses als CAPs i sobretot als hospitals que han vist desbordades les seves capacitats. Han estat moltes les queixes de ciutadans i ciutadanes posant de manifest la pèsima imatge de les sales d’espera a vessar de pacients esperant torn, o de passadissos plens de llits amb pacients a l’espera de poder assignar-los una habitació.

Per als i les socialistes de la comarca “aquesta situació és resultat de la gestió de governs, primer amb Artur Mas al capdavant i després amb Carles Puigdemont, que no ha sabut gestionar el país com calia”. En aquest sentit, l’executiva del PSC del Baix Llobregat han recordat les múltiples retallades que ha patit la sanitat durant els darrers anys, així com la manca d’iniciativa del govern de la Generalitat per a “fer polítiques d’inversió i gestió de la sanitat pública que garantissin mantenir la qualitat que havia assolit la nostra sanitat amb molts anys de treball i de voluntat política per a aconseguir-ho”.

El Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, ha reclamant que “es necessari que el nou govern de Catalunya, que es constituirà les properes setmanes, es dediqui prioritàriament a treballar de nou per a les persones i per solucionar els problemes reals com són les llistes d’espera o la situació actual de manca de capacitat dels nostres hospitals”.