Vallirana

Presentació de l'Alcaldessa i Candidata Eva Martínez a les eleccions municipals de 2015

  • Actualitzat:
  • Creat:

El passat 28 de febrer de 2015 es va realitzar l'acte de presentació de la candidata pel PSC Eva Maria Martínez Morales a les eleccions municipals d'aquest maig.

El passat 28 de febrer de 2015 es va realitzar l'acte de presentació de la candidata pel PSC Eva Maria Martínez Morales a les eleccions municipals d'aquest maig. L'acte es va realitzar el patronat parroquial de Vallirana en el qual van assistir diferents afiliats del PSC i ciutadans de Vallirana. En l'acte es va presentar el vídeo de la candidata del PSC de Vallirana i van participar en els parlaments Javi López, eurodiputat del PSC i l’Alcalde de Cornellà Antoni Balmón.
Eva va presentar les seves 7 raons per les quals es presenta per les eleccions municipals, el seu discurs va mostrar un gran entusiasme i responsabilitat de cara a governar el consistori i per continuar la feina dels últims 4 anys en l'ajuntament. Es va d’estacar la feina feta per reduir el deute de 16 milions a 8 milions per afrontar amb més il·lusió aquest següent 4 anys en els quals es volen realitzar els grans projectes que espera la ciutadania de Vallirana com és la nova Biblioteca i el Pavelló cobert. “He tingut l’honor de ser alcaldessa durant 4 anys i vull tornar a ser la vostra alcaldessa per fer realitat els grans projectes que Vallirana necessita i es mereix”

L'acte va finalitzar amb una sorpresa a la nostra candidata amb la sortida a l'escenari dels fills i la seva pròpia filla amb una samarreta donant-li suport per les eleccions de maig.